Foto: Fotolia

Biezpiena plācenīši pēc Dikāna. Nemaz nekaitē slaidam augumam! 0

Biezpiena plācenīši  no Dikāna izdodas ļoti maigi, netrekni un lieliski der slaida auguma kārotājām. Jāizvēlas graudainais biezpiens ar 0% tauku saturu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas 4-6 plācenīšiem
1 ola
100 g biezpiena
2 ēdk. auzu pārslu
50 ml jogurta
cukura aizvietotājs, sāls, vanilīns
0,5 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana.
Olu sakuļ stingrās putās. Pievieno cukura aizvietotāju.
Pamazām pievieno biezpienu, vanilīnu, sāli, auzu pārslas.
Visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
Cep skaistus plācenīšus. Liek uz šķīvja, pasniedz ar bezpiedevu jogurtu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.