Foto-vk.com

Biezpiena sacepums – viegls un gards kārums 0

Šis biezpiena sacepums satur maz kaloriju, tāpēc noderēs tiem, kas seko savam svaram un tomēr kāro kādu gardumiņu. Sacepums ir viegls un gards – burvīga alternatīva smagām un treknām tortēm.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 300 g beztauku biezpiena, 70 g mannas putraimu, 370 g jebkādu ogu pēc izvēles, 1 ola, 1/2 tējkarote sodas.

Pagatavošana.

Cepamo formu nedaudz izkaisa ar mannu, lai sacepums nepieliptu cepoties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpienu samaisa ar ogām, olu, sodu un 2 ēdamkarotēm mannas. Visu rūpīgi sajauc.

Masu liek formā, izlīdzina un pa virsu uzkaisa atlikušo mannu.

Cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā 20–30 minūtes.

Virsu var rotāt ar ogām vai augļu gabaliņiem pēc izvēles. Bet ļoti garšīgi būs arī tāpat.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.