Foto: Valdis Semjonovs

Biezpiena un avokado deserts ar ogu mērcīti 0

Sastāvdaļas – avokado, ābols, laims (vai cidonijas), biezpiens, iebiezinātais piens vai medus, plombīra saldējums.

Reklāma
Reklāma
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – zemenes, jāņogas, avenes, dzērvenes, cukurs. Ziemā lieliski der saldētas ogas

Pagatavošana.

Blenderī sakuļ biezpienu kopā ar avokado un ābola gabaliņiem, pievieno laima sulu un nedaudz iebiezinātā piena vai medus. Ogas sablendē kopā ar cukuru. Lēzenā deserta traukā vispirms lej ogu mērci, vidū izspiež aplīti no gaiši zaļās biezpiena, avokado un ābola masas, vidiņā liek saldējuma bumbiņu. Rotā ar veselām dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.