Foto: Valdis Semjonovs

Biezpiena un avokado deserts ar ogu mērcīti 0

Sastāvdaļas – avokado, ābols, laims (vai cidonijas), biezpiens, iebiezinātais piens vai medus, plombīra saldējums.

Kokteilis
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
TV24
“Negribu tā publiski stāstīt, bet…” Andris Bērziņš atklāj noslēpumu par Latviju, ko daudzi nezināja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – zemenes, jāņogas, avenes, dzērvenes, cukurs. Ziemā lieliski der saldētas ogas

Pagatavošana.

Blenderī sakuļ biezpienu kopā ar avokado un ābola gabaliņiem, pievieno laima sulu un nedaudz iebiezinātā piena vai medus. Ogas sablendē kopā ar cukuru. Lēzenā deserta traukā vispirms lej ogu mērci, vidū izspiež aplīti no gaiši zaļās biezpiena, avokado un ābola masas, vidiņā liek saldējuma bumbiņu. Rotā ar veselām dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.