Foto – Valdis Semjonovs

Biezpiena un rabarberu ievārījuma kārtojums 0

Sastāvdaļas – biezpiens, rabarberu ievārījums, “Selgas” cepumi, saldais krējums, čia sēklas, cukurs, vaniļas cukurs.

Pagatavošana.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Biezpienu izberž caur sietiņu. Saldo krējumu saputo līdz vidējai konsistencei, pievienojot cukuru un vaniļas cukuru. Biezpienu pievieno putukrējumam, saputo, iecilā čia sēklas. Stikla traukā vienā kārtā liek putukrējuma un biezpiena masu, nākamajā kārtā – sadrupinātus cepumus, nākamajā – rabarberu ievārījumu. Liek kārtu pēc kārtas, līdz trauks pilns. Rotā ar mellenēm, zirņu dīgstiem un lavandas zariņiem.

Paldies par atsaucību kafejnīcai “Sumbrs”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.