Foto-Fotolia

Brētliņas krējuma mērcē 0

Sastāvdaļas
• 500 g brētliņu
• 200 g skābā krējuma
• 500 ml piena
• 1 sīpols
• lauru lapa
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Situācija strauji mainās – Krievija sāk zaudēt. Karš Ukrainā ir kļuvis par stratēģisku slazdu Putinam
Veselam
6 lietas, kas jādara pēc pulksten 17.00, lai palēninātu novecošanos
Šeihi grib iznīcināt Putinu? Pēdējā laikā aizvien skaidrāk iezīmējas draudi, kas var īpaši smagi skart Krieviju
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cepamajā traukā sablīvē brētliņas vai reņģītes, pārkaisa nedaudz sāls un piparu, kārto ripiņās sagrieztus sīpolus. Pārlej pienu un skābo krējumu, vēl pārkaisa sāli un piparus, bet starp zivīm ieliek lauru lapu. Cep 200 ºC aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.