Foto-Fotolia

Brētliņas krējuma mērcē 0

Sastāvdaļas
• 500 g brētliņu
• 200 g skābā krējuma
• 500 ml piena
• 1 sīpols
• lauru lapa
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cepamajā traukā sablīvē brētliņas vai reņģītes, pārkaisa nedaudz sāls un piparu, kārto ripiņās sagrieztus sīpolus. Pārlej pienu un skābo krējumu, vēl pārkaisa sāli un piparus, bet starp zivīm ieliek lauru lapu. Cep 200 ºC aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.