
Foto-Fotolia
Brētliņas krējuma mērcē 0
Sastāvdaļas
• 500 g brētliņu
• 200 g skābā krējuma
• 500 ml piena
• 1 sīpols
• lauru lapa
• pipari
• sāls
Reklāma
Reklāma
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Pagatavošana.
Cepamajā traukā sablīvē brētliņas vai reņģītes, pārkaisa nedaudz sāls un piparu, kārto ripiņās sagrieztus sīpolus. Pārlej pienu un skābo krējumu, vēl pārkaisa sāli un piparus, bet starp zivīm ieliek lauru lapu. Cep 200 ºC aptuveni 30 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.