Foto-Shutterstock

Brīnumgards deserts ar zemenēm, gandrīz kā saldējums 0

Sastāvdaļas – 2 olu baltumi, 0,75 glāzes cukura, 1,5–2 glāzes svaigu zemeņu.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Kokteilis
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ogas nomazgā un nosusina.
Tīrā bļodā liek atdzesētus olu baltumus un ar mikseri kuļ līdz vieglām putām (20–30 sekundes).
Baltumiem pievieno ogas un cukuru. Kuļ ar mikseri lielā ātrumā, līdz veidojas samērā bieza masa.
Iegūto masu liek porciju trauciņos, rotā ar veselām zemenēm un piparmētras lapiņu.
Ja šo gardumu sasaldē, sanāk fantastisks saldējums.
Labu apetīti!

Foto-Shutterstock
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.