Brokastu kultenis 0

Sastāvdaļas. (4 porcijām) 150 g rukolas, 250 g mocarellas, 40 g rīvēta parmezāna, 8 olas, 1 ēdamkarote rīvmaizes, 1 ēdamkarote olīveļļas, pēc vajadzības: rīvēts muskatrieksts, pipari un sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 30
Lasīt citas ziņas

Rukolu noskalo, nosusina un viegli sasmalcina. Mocarellu nolej un sagriež nelielos gabaliņos. Olas viegli sakuļ ar sāli, pipariem un muskatriekstu, pievieno rīvēto parmezānu, rīvmaizi, rukolu un mocarellu. Samaisa un lej karstumizturīgā traukā. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un apmēram 30 minūtes cep 180 °C temperatūrā.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.