Brokastu maizītes ar āboliem. Zeltainas un smaržīgas! 1

Mīklu sagatavo iepriekšējā vakarā (400 g miltu, 2 glāzes silta ūdens, 2 gab. rauga, 1 ola) un atstāj siltā telpā.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

No rīta mīklai pievieno 100 g taukvielu, 1 ēdamkaroti cukura, pēc garšas sāli, 200 g miltu un visu rūpīgi samīca.

Uzrūgušo mīklu sadala 12 vienādās daļās, atstāj uz maizes dēļa 2 st., lai mīkla no jauna uzrūgtu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nomizo 5 palielus, izceptus ābolus, izņem sēklotni un izberž caur sietiņu. Ābolu pudiņam pievieno 1 ēdamkaroti pūdercukura un atdzesē.

No mīklas izveltnē apaļas smalkmaizītes, katrā ievieto pa tējkarotei ābolu biezeņa, satin un veido pāršķelta rieksta formu.

Apaļmaizītes ievieto katliņā ar uzkarsētu sviestu un augu eļļu un cep brūnas; karstas pārkaisa ar cukuru’un pasniedz pie tējas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.