Brokastu maizītes ar āboliem. Zeltainas un smaržīgas! 1

Mīklu sagatavo iepriekšējā vakarā (400 g miltu, 2 glāzes silta ūdens, 2 gab. rauga, 1 ola) un atstāj siltā telpā.

Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Kokteilis
Vai tev ir paveicies būt viņu vidū? 3 zodiaka zīmes, kas naudu piesaista kā magnēti
Lasīt citas ziņas

No rīta mīklai pievieno 100 g taukvielu, 1 ēdamkaroti cukura, pēc garšas sāli, 200 g miltu un visu rūpīgi samīca.

Uzrūgušo mīklu sadala 12 vienādās daļās, atstāj uz maizes dēļa 2 st., lai mīkla no jauna uzrūgtu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nomizo 5 palielus, izceptus ābolus, izņem sēklotni un izberž caur sietiņu. Ābolu pudiņam pievieno 1 ēdamkaroti pūdercukura un atdzesē.

No mīklas izveltnē apaļas smalkmaizītes, katrā ievieto pa tējkarotei ābolu biezeņa, satin un veido pāršķelta rieksta formu.

Apaļmaizītes ievieto katliņā ar uzkarsētu sviestu un augu eļļu un cep brūnas; karstas pārkaisa ar cukuru’un pasniedz pie tējas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.