Foto – Anda Krauze

Brokastu maizītes ar veselīgajām cūku pupām 0

Sastāvdaļas
• Rupjmaize ar sēkliņām
• Vārītas cūku pupas
• Biezpiens
• Skābais krējums
• Svaigs baziliks
• Dilles
• Čili
• Eļļa

Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
RAKSTA REDAKTORS
“Latvijas pasts” pārrakstījies vai tiešām maksās tik maz? Sieviete parāda “pērli”, ko atradusi darba sludinājumos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cūku pupas vāra sālsūdenī aptuveni piecas minūtes, pēc tam ieliek aukstā ūdenī, lai vieglāk noņemt miziņu. Cūku pupas sasmalcina, pievieno smalki sagrieztu baziliku, dilles, čili, pielej nedaudz eļļas, sajauc un liek uz rupjmaizes.

Biezpienu sajauc ar skābo krējumu, liek uz maizes šķēles, rotā ar vārītu cūku pupu šķēlītēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mēs vispirms ēdam ar acīm, un zaļā krāsa piesaista uzmanību, turklāt pupiņas ir bagātas ar šķiedrvielām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.