Foto – Anda Krauze

Brokastu maizītes ar veselīgajām cūku pupām 0

Sastāvdaļas
• Rupjmaize ar sēkliņām
• Vārītas cūku pupas
• Biezpiens
• Skābais krējums
• Svaigs baziliks
• Dilles
• Čili
• Eļļa

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cūku pupas vāra sālsūdenī aptuveni piecas minūtes, pēc tam ieliek aukstā ūdenī, lai vieglāk noņemt miziņu. Cūku pupas sasmalcina, pievieno smalki sagrieztu baziliku, dilles, čili, pielej nedaudz eļļas, sajauc un liek uz rupjmaizes.

Biezpienu sajauc ar skābo krējumu, liek uz maizes šķēles, rotā ar vārītu cūku pupu šķēlītēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mēs vispirms ēdam ar acīm, un zaļā krāsa piesaista uzmanību, turklāt pupiņas ir bagātas ar šķiedrvielām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.