Foto – Aija Geida

Brūkleņu kvass – burvīgs dzēriens 0

Sastāvdaļas (1 l) – 175 g brūkleņu, 90 g cukura, 5 g rauga, apelsīna miziņas, 1 l ūdens.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

Brūklenes katliņā saspaida, pielej ūdeni, uzvāra un izkāš caur sietiņu. Šķidrumu atdzesē līdz +25 °C, pievieno cukurā izšķīdinātu raugu.

! Raugu liek klāt siltam, nevis karstam vai aukstam šķidrumam!

CITI ŠOBRĪD LASA

Pierīvē apelsīna miziņas un siltā vietā (+25…+30 °C) raudzē astoņas stundas. Pēc tam strauji atdzesē, lai pārtrauktu rūgšanas procesus. Pasniedz aukstu.

Foto – Aija Geida
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.