Foto – Aija Geida

Brūkleņu kvass – burvīgs dzēriens 0

Sastāvdaļas (1 l) – 175 g brūkleņu, 90 g cukura, 5 g rauga, apelsīna miziņas, 1 l ūdens.

Pagatavošana.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Brūklenes katliņā saspaida, pielej ūdeni, uzvāra un izkāš caur sietiņu. Šķidrumu atdzesē līdz +25 °C, pievieno cukurā izšķīdinātu raugu.

! Raugu liek klāt siltam, nevis karstam vai aukstam šķidrumam!

CITI ŠOBRĪD LASA

Pierīvē apelsīna miziņas un siltā vietā (+25…+30 °C) raudzē astoņas stundas. Pēc tam strauji atdzesē, lai pārtrauktu rūgšanas procesus. Pasniedz aukstu.

Foto – Aija Geida
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.