Foto no lariall.ru

Avenes ar rūgto šokolādi. Izsmalcināts deserts 1

6 porcijām

175 g rūgtās šokolādes

100 g svaigu vai saldētu aveņu

450 g grieķu jogurta (jogurta bez piedevām)

3 ēdamkarotes medus

šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

RAKSTA REDAKTORS
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos 19
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Lasīt citas ziņas

Sadrupina šokolādi un liek karstumizturīgā traukā.

Katlā uzvāra ūdeni, un tajā liek trauku ar šokolādes gabaliņiem. Lēni izkausē šokolādi uz lēnas uguns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad šokolādi 10 minūtes atdzesē. Pa to laiku 6 deserta trauciņos izliek avenes.

Kad šokolāde nedaudz atdzisusi, to ātri samaisa ar jogurtu un medu. Pārlej avenes.

Liek ledusskapī, pēc tam rotā ar šokolādes pārsliņām.

Recepte no lariall.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.