Foto no lariall.ru

Avenes ar rūgto šokolādi. Izsmalcināts deserts 1

6 porcijām

175 g rūgtās šokolādes

100 g svaigu vai saldētu aveņu

450 g grieķu jogurta (jogurta bez piedevām)

Reklāma
Reklāma

3 ēdamkarotes medus

šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sadrupina šokolādi un liek karstumizturīgā traukā.

Katlā uzvāra ūdeni, un tajā liek trauku ar šokolādes gabaliņiem. Lēni izkausē šokolādi uz lēnas uguns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad šokolādi 10 minūtes atdzesē. Pa to laiku 6 deserta trauciņos izliek avenes.

Kad šokolāde nedaudz atdzisusi, to ātri samaisa ar jogurtu un medu. Pārlej avenes.

Liek ledusskapī, pēc tam rotā ar šokolādes pārsliņām.

Recepte no lariall.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.