Foto no lariall.ru

Avenes ar rūgto šokolādi. Izsmalcināts deserts 1

6 porcijām

175 g rūgtās šokolādes

100 g svaigu vai saldētu aveņu

450 g grieķu jogurta (jogurta bez piedevām)

Reklāma
Reklāma

3 ēdamkarotes medus

šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi 8
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
Kokteilis
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas 48
Lasīt citas ziņas

Sadrupina šokolādi un liek karstumizturīgā traukā.

Katlā uzvāra ūdeni, un tajā liek trauku ar šokolādes gabaliņiem. Lēni izkausē šokolādi uz lēnas uguns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad šokolādi 10 minūtes atdzesē. Pa to laiku 6 deserta trauciņos izliek avenes.

Kad šokolāde nedaudz atdzisusi, to ātri samaisa ar jogurtu un medu. Pārlej avenes.

Liek ledusskapī, pēc tam rotā ar šokolādes pārsliņām.

Recepte no lariall.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.