Foto-Aija Geida

Brūnais biskvīts ar keroba pulveri 0

Kā gatavot?

Izsijā miltus un keroba pulveri, pievieno cepamo pulveri, sodu un vaniļas cukuru, samaisa. Pievieno sviestu un ieberž maisījumā. Pielej iebiezināto pienu ar cukuru un siltu ūdeni un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep iepriekš līdz +165 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 35 – 40 minūtes.

Kad gatavs, atstāj atdzist veidnē. Tad biskvīta ripu pārgriež uz pusēm, pilda ar dzērveņu ievārījumu un putukrējumu, virsu pārziež ar keroba glazūru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.