Foto-Aija Geida

Brūnais biskvīts ar keroba pulveri 0

Kā gatavot?

Izsijā miltus un keroba pulveri, pievieno cepamo pulveri, sodu un vaniļas cukuru, samaisa. Pievieno sviestu un ieberž maisījumā. Pielej iebiezināto pienu ar cukuru un siltu ūdeni un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
Lasīt citas ziņas

Liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep iepriekš līdz +165 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 35 – 40 minūtes.

Kad gatavs, atstāj atdzist veidnē. Tad biskvīta ripu pārgriež uz pusēm, pilda ar dzērveņu ievārījumu un putukrējumu, virsu pārziež ar keroba glazūru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.