Foto-Aija Geida

Brūnais biskvīts ar keroba pulveri 0

Kā gatavot?

Izsijā miltus un keroba pulveri, pievieno cepamo pulveri, sodu un vaniļas cukuru, samaisa. Pievieno sviestu un ieberž maisījumā. Pielej iebiezināto pienu ar cukuru un siltu ūdeni un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

Liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep iepriekš līdz +165 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 35 – 40 minūtes.

Kad gatavs, atstāj atdzist veidnē. Tad biskvīta ripu pārgriež uz pusēm, pilda ar dzērveņu ievārījumu un putukrējumu, virsu pārziež ar keroba glazūru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.