Foto-Aija Geida

Brūnais biskvīts ar keroba pulveri 0

Kā gatavot?

Izsijā miltus un keroba pulveri, pievieno cepamo pulveri, sodu un vaniļas cukuru, samaisa. Pievieno sviestu un ieberž maisījumā. Pielej iebiezināto pienu ar cukuru un siltu ūdeni un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Lasīt citas ziņas

Liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep iepriekš līdz +165 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 35 – 40 minūtes.

Kad gatavs, atstāj atdzist veidnē. Tad biskvīta ripu pārgriež uz pusēm, pilda ar dzērveņu ievārījumu un putukrējumu, virsu pārziež ar keroba glazūru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.