Tv24 Publicitātes foto, Līvija Tilgase

Brūnie rīsi ar cūkgaļas karbonādi 0

Cūkgaļu apcep uz pannas tikai ar pipariem.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Garšaugus smalki sagriež un ieliek bļodā, sajauc ar olīveļļu.

Kad gaļa ir gatava, uzliec uz papīra dvielīša, atļauj padzist 2 minūtes, pēc tam ieliec bļodā un kārtīgi samaisi lai visa karbonāde ir apviļāta garšvielu maisījumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rīsus vāri ūdenī kuram pievienota olīveļļa. Kad gatavi, nokās un sajauc ar sakapātiem koriandriem un piparmētru.

Karbonādi uzliec uz rīsiem un pārlej ar atlikušajiem sakapātajiem garšaugiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.