Foto: Anda Krauze

Bulgāru salāti. Nevajag pasterizēt! 0

Sastāvdaļas
• 1 kg saldās paprikas
• 1 kg tomātu
• 500 g burkānu
• pussīpols
• 300–400 g tomātu pastas
• 300 ml rapšu eļļas
• 1 glāze ūdens
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 ēdamkarote sāls

RAKSTA REDAKTORS
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos 19
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus sagriež ripiņās, ieber katlā un pielej ūdeni. Pasautē uz lēnas uguns gandrīz gatavus. Pārējos dārzeņus sagriež skaidiņās, pievieno burkāniem, pieliek garšvielas un vāra aptuveni stundu. Tad salej tīrās burkās un aizvāko. Nevajag pasterizēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.