Foto: Fotolia
Bumbieru liķieris 0
Sastāvdaļas
* 1 kg bumbieru
* 500 ml degvīna
* 300 g cukura
* 600 ml ūdens
Reklāma
Reklāma
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Medijs par diktatora plāniem: Putinam citas izvēles nav, un tā ir realitāte, kas mums jāpieņem
81
Pagatavošana.
Uz rupjas rīves sarīvē sulīgus, iepriekš noskalotus, nomizotus bumbierus un saliek lielā pudelē. Pielej degvīnu un 4–5 nedēļas tur saulē. Izdalījušos sulu izkāš un katram litram pievieno sīrupu, ko iegūst, savārot 300 g cukura un 600 ml ūdens. Maisījumu nostādina, pēc nedēļas izkāš un pilda pudelēs.



