Foto: Fotolia

Bumbieru liķieris 0

Sastāvdaļas
* 1 kg bumbieru
* 500 ml degvīna
* 300 g cukura
* 600 ml ūdens

Reklāma
Reklāma
Kremlī aug panika: augsta līmeņa amatpersona atzīst, ka valsts ir tuvu pilsoņu karam
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Es jau nojautu, ka viss, ko viņi māk, ir lāpu gājienus organizēt.” Hermanis bez žēlastības izsakās par Latvijas partijām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uz rupjas rīves sarīvē sulīgus, iepriekš noskalotus, nomizotus bumbierus un saliek lielā pudelē. Pielej degvīnu un 4–5 nedēļas tur saulē. Izdalījušos sulu izkāš un katram litram pievieno sīrupu, ko iegūst, savārot 300 g cukura un 600 ml ūdens. Maisījumu nostādina, pēc nedēļas izkāš un pilda pudelēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.