Foto: Fotolia

Bumbieru liķieris 0

Sastāvdaļas
* 1 kg bumbieru
* 500 ml degvīna
* 300 g cukura
* 600 ml ūdens

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dvēseles misija: ko tavs dzimšanas mēnesis saka par tavu likteni, un kas būtu jāiemācās
“Šī iemesla dēļ citi nemīl Busuli…” Cilvēki atklāj, kas viņiem koncertos šķiet traucējoši
Tramps no kaut kā baidās? Vizītē Lielbritānijā viņš ieradies ar savu “Zvēru”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uz rupjas rīves sarīvē sulīgus, iepriekš noskalotus, nomizotus bumbierus un saliek lielā pudelē. Pielej degvīnu un 4–5 nedēļas tur saulē. Izdalījušos sulu izkāš un katram litram pievieno sīrupu, ko iegūst, savārot 300 g cukura un 600 ml ūdens. Maisījumu nostādina, pēc nedēļas izkāš un pilda pudelēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.