Bumbiņas no mencas – oriģināla un garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 0,5 kg mencas, 0,5–0,6 kg kartupeļu, ēdamkarote sviesta, 1–2 olas, milti panēšanai, sāls, pipari pēc garšas, taukvielas cepšanai.

Pagatavošana.

Mencu novāra, izņem asakas un noņem ādu.

Kartupeļus novāra un samīca biezenī.

“Viņus valsts faktiski iepērk kā lielgabalu gaļu” – Krievija veikusi karā nogalināto skaitīšanu, rezultāti… 79
Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Lasīt citas ziņas

Zivs fileju samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Iegūto masu samaisa ar kartupeļu biezeni.

Sviestu izkausē un pievieno masai, olas pievieno masai. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Visu rūpīgi samaisa un veido bumbiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bumbiņas apvārta miltos, viegli piespiežot. Cep taukvielās zeltainas no visām pusēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.