Bumbiņas no mencas – oriģināla un garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 0,5 kg mencas, 0,5–0,6 kg kartupeļu, ēdamkarote sviesta, 1–2 olas, milti panēšanai, sāls, pipari pēc garšas, taukvielas cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mencu novāra, izņem asakas un noņem ādu.

Kartupeļus novāra un samīca biezenī.

“Kleinbergs mūžā nav strādājis nevienu dienu, bet Šlesers paņemt procentu no katra darījuma!” Vītols par jauno politiku 3
Kokteilis
“…” – Evika Siliņa no Saeimas tribīnes pārsakoties nejauši pasaka vārdu, ko labāk nerakstīt virsrakstā
“Nav tāda Līgo! Atkrievosim Latviju!” Liāna Langa pirms svētkiem ievieš skaidrību; soctīklotāji dusmojas
Lasīt citas ziņas

Zivs fileju samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Iegūto masu samaisa ar kartupeļu biezeni.

Sviestu izkausē un pievieno masai, olas pievieno masai. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Visu rūpīgi samaisa un veido bumbiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bumbiņas apvārta miltos, viegli piespiežot. Cep taukvielās zeltainas no visām pusēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.