Foto: Yulia-Bogdanova/Shutterstock

Burkānu–citronu ievārījums. Fantastiski garšo ar pankūkām! 0

Sastāvdaļas
• 1 kg burkānu
• 2 lieli citroni
• 800 g cukura

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Dārzeņa skaidiņām uzber cukuru, samaisa un noliek ledusskapī uz nakti, lai sacukurojas. Citroniem norīvē miziņu tā, lai nepierīvējas baltā daļa, kas dod rūgtumu. Rīvētos burkānus saber katlā, pievieno citrona miziņu un gabaliņus. Uz lēnas uguns vāra aptuveni 40 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Kamēr karsts, sapilda burciņās, atdzisušu aizvāko.

Izcila piedeva pankūkām!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.