Foto: Yulia-Bogdanova/Shutterstock

Burkānu–citronu ievārījums. Fantastiski garšo ar pankūkām! 0

Sastāvdaļas
• 1 kg burkānu
• 2 lieli citroni
• 800 g cukura

Reklāma
Reklāma
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Kokteilis
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Dārzeņa skaidiņām uzber cukuru, samaisa un noliek ledusskapī uz nakti, lai sacukurojas. Citroniem norīvē miziņu tā, lai nepierīvējas baltā daļa, kas dod rūgtumu. Rīvētos burkānus saber katlā, pievieno citrona miziņu un gabaliņus. Uz lēnas uguns vāra aptuveni 40 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Kamēr karsts, sapilda burciņās, atdzisušu aizvāko.

Izcila piedeva pankūkām!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.