Foto: Anda Krauze

Burkānu krēmzupa 0

Sastāvdaļas
• 300 g burkānu
• 40 g šalotes sīpolu
• 20 g ķiploku
• 30 g ingvera
• 100 ml saldā krējuma
• 100 ml piena
• 30 ml olīveļļas
• 40 g sviesta
• 20 g čili
• Timiāna zariņš
• Sāls
• Pipari
• Dekoram: krāsainie burkāni un kreses

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dārzeņus nomizo, sagriež kubiciņos, pievieno timiānu, liek katlā un olīveļļā apcep zeltainus. Pielej 150 ml ūdens, vāra uz nelielas uguns 10 minūtes. Pievieno pienu, saldo krējumu, sviestu un vāra, kamēr burkāni mīksti. Visu sablendē un izberž caur sietu. Uzsilda un lej šķīvī, dekorē ar vārītiem krāsainajiem burkāniem, Indijas riekstiem un kresēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.