Foto – Shutterstock

Burkānu un apelsīnu smūtijs. Spēka lādiņš pavasarim! 0

Burkāns ir ideāls dārzenis, jo no tā var gatavot gan saldu, gan sāļu ēdienu, visam ir piesātināta krāsa, patīkams aromāts un tumīgums.

(3 porcijas)

• 3 mazi, sulīgi burkāni

• 300 ml apelsīna sulas

• 120 ml jogurta bez piedevām

• Šķipsniņa sāls

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 42
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Burkānus smalki sagriež. Blenderī liek burkānus, apelsīna sulu, jogurtu, sāli un sakuļ.

Pasniedz ar ledus gabaliņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.