Foto – Shutterstock

Burkānu un siera suflē – gards un sātīgs ēdiens 0

Sastāvdaļas
• 3 cepti burkāni
• 50 ml buljona
• 100 g cietā siera
• 2 olas
• sīpols
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 2 ēdamkarotes kviešu miltu
• šķipsniņa maltu Kajennas un melno piparu
• ⅓–½ tējkarotes sāls
• sakapātas dilles dekorēšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ceptos burkānus nomizo un sagriež gabaliņos. Liek blenderī un kopā ar buljonu sajauc viendabīgā masā. Pannā izkausē sviestu, apcep tajā sakapātu sīpolu, tad pieber miltus, mazliet apcep un pieliek burkānu biezeni, abu veidu piparus un sāli, un, nepārtraukti maisot, uzkarsē. Atdzesē.

No olu dzeltenumiem atdala baltumus un saputo stingrās putās. Atdzisušai burkānu masai pievieno olu dzeltenumus, sieru un samaisa. Iecilā olu baltumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pilda nelielās veidnēs un cep iepriekš līdz +200 °C sakarsētā cepeškrāsnī 15–20 minūtes. Pasniedz siltu kopā ar dillēm vai citiem garšaugiem.

Masu var papildināt ar žāvētas gaļas vai desas gabaliņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.