Čebureki no kabačiem 0

Sastāvdaļas – 150 g maltas gaļas, kabacītis, 100 g miltu vai auzu pārslu, 2 sīpoli, 2 olas, 100 ml piena, dilles, pētersīļi, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Vienu sīpolu un kabacīti nomizo, nomazgā un sarīvē uz smalkas rīves, visu liek dziļā traukā.

Pievieno pienu, olas, miltus, sāli, piparus un smalki sagrieztus zaļumus (pusi no zaļumiem pataupa gaļai), visu rūpīgi samaisa. Ja nepieciešams, mīklai pievieno miltus vai auzu pārslas (mīklai jābūt nedaudz biezākai nekā pankūku mīkla).

CITI ŠOBRĪD LASA

Maltajai gaļai pievieno smalki sagrieztu otru sīpolu, atlikušos zaļumus, pievieno sāli un piparus un visu samaisa.

Pannā apcep gaļu, līdz tā ir gatava.

Tīrā pannā ielej augu eļļu, uzkarsē, lej mīklu (ne pārāk biezā slānī). Kamēr mīkla vēl nav sacepusies, uz puspankūkas uzliek ēdamkaroti gaļas pildījuma, malas atstāj brīvas. Šādi cep pāris minūšu. Pēc tam gaļas pusi pārsedz ar pankūkas otru malu, saspiežot maliņas, lai nelīp vaļā.

Cep uz nelielas uguns zem vāka no abām pusēm, līdz izveidojas zeltaina miziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.