Foto: Drong/SHUTTERSTOCK

Cepeša salāti 0

Sastāvdaļas

• 300–400 g cūkas kakla karbonādes

• 4 marinēti gurķīši

• 2 vidēji lieli kartupeļi

• 1 sarkanais sīpols

• 1 vārīta ola

Salātu mērcei:

• krējums, majonēze

• graudu sinepes

• pētersīļi, loki

• kaperi

• sāls, pipari

Marinādei:

• Dižonas sinepes ar graudiem

• terijaki mērce

• svaigs čili

• medus

• timiāns

• sāls, pipari

Pagatavošana

Gaļu iemarinē un kādas 8 stundas (vai nakti) notur ledusskapī. Tad cep cepeškrāsnī 140 °C aptuveni divas stundas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Atdzesē un sagriež kubiņos vai stienīšos.

Marinētos gurķīšus un sīpolu sagriež salmiņos. Kartupeļus izvāra ar visu mizu, atdzesē un sagriež salmiņos. Olu sakapā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas salātu sastāvdaļas liek traukā, pievieno krējuma un majonēzes mērci un samaisa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.