Foto: Drong/SHUTTERSTOCK

Cepeša salāti 0

Sastāvdaļas

• 300–400 g cūkas kakla karbonādes

• 4 marinēti gurķīši

• 2 vidēji lieli kartupeļi

• 1 sarkanais sīpols

• 1 vārīta ola

Salātu mērcei:

• krējums, majonēze

• graudu sinepes

• pētersīļi, loki

• kaperi

• sāls, pipari

Marinādei:

• Dižonas sinepes ar graudiem

• terijaki mērce

• svaigs čili

• medus

• timiāns

• sāls, pipari

Pagatavošana

Gaļu iemarinē un kādas 8 stundas (vai nakti) notur ledusskapī. Tad cep cepeškrāsnī 140 °C aptuveni divas stundas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
“Svilini” taukus miegā: četri padomi, kā efektīvi atbrīvoties no “riepas” uz vēdera
Kokteilis
FOTO. Toreiz un tagad! Šova “OKartes skatuve” zvaigzne Oskars Deigelis apprecējis savu tā laika “mazo fanīti”
Kokteilis
Lielais karš, postošs sausums un gads, kad uz Zemes vairs nebūs dzīvības – aklās gaišreģes Vangas drūmie pareģojumi 99
Lasīt citas ziņas

Atdzesē un sagriež kubiņos vai stienīšos.

Marinētos gurķīšus un sīpolu sagriež salmiņos. Kartupeļus izvāra ar visu mizu, atdzesē un sagriež salmiņos. Olu sakapā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas salātu sastāvdaļas liek traukā, pievieno krējuma un majonēzes mērci un samaisa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.