Foto: Drong/SHUTTERSTOCK

Cepeša salāti 0

Sastāvdaļas

• 300–400 g cūkas kakla karbonādes

• 4 marinēti gurķīši

• 2 vidēji lieli kartupeļi

• 1 sarkanais sīpols

• 1 vārīta ola

Salātu mērcei:

• krējums, majonēze

• graudu sinepes

• pētersīļi, loki

• kaperi

• sāls, pipari

Marinādei:

• Dižonas sinepes ar graudiem

• terijaki mērce

• svaigs čili

• medus

• timiāns

• sāls, pipari

Pagatavošana

Gaļu iemarinē un kādas 8 stundas (vai nakti) notur ledusskapī. Tad cep cepeškrāsnī 140 °C aptuveni divas stundas.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Lasīt citas ziņas

Atdzesē un sagriež kubiņos vai stienīšos.

Marinētos gurķīšus un sīpolu sagriež salmiņos. Kartupeļus izvāra ar visu mizu, atdzesē un sagriež salmiņos. Olu sakapā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas salātu sastāvdaļas liek traukā, pievieno krējuma un majonēzes mērci un samaisa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.