Foto-Shutterstock

Cepeškrāsnī cepta zaļā omlete 0

Sastāvdaļas – 8 olas, 300 g spinātu, 150 ml saldā krējuma (10%), 6–8 šķēlītes kviešu maizes, sviests, sauja koriandra lapu, saldās paprikas pulveris, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Uz pannas sviestā apcep spinātus apmēram 3 minūtes. Nedaudz atdzesē, tad sasmalcina.

Maizei nogriež garozas, mīkstumu sagriež nelielos kubiciņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodā ar dakšiņu sakuļ olas un saldo krējumu. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un saldo papriku. Samaisa kopā ar spinātiem.

Olu kulteni uzlej uz maizes un atstāj uz 10–15 minūtēm, maizītei ir jāiesūc daļa šķidruma.

Cepamo trauku iesmērē ar sviestu, formā lej olu un maizes kulteni.

Cep 180 grādu karstumā 15 minūtes. Nedaudz ļauj atdzist.

Pasniedz siltu, pārkaisot ar sasmalcinātu koriandru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.