Foto: Aija Geida

Cepeškrāsnī gatavots burkānu–paprikas maisījums 0

Sastāvdaļas
• 4 burkāni
• 150 g ķirbja
• 2 cukīni
• zaļā paprika
• puse sarkanās paprikas
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• pustējkarote maltu melno piparu
• pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Burkānus nomizo un sagriež 7–9 mm biezās ripiņās. Paprikām izņem sēklotni un sagriež lielos gabalos. Ķirbi nomizo, sagriež palielos kubos, cukīni – biezās šķēlēs. Visu saber lielā traukā, pārlej ar eļļu, pārkaisa ar sāli un pipariem un samaisa. Liek pannā ar vāku vai pārklāj foliju. Cep 180 grādos 35 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.