Cepta forele ar dārzeņiem 0
Sastāvdaļas
• Svaiga forele
• Sviests
• Pētersīļi
• Eļļa
• Malti melnie pipari
• Sāls
Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
25
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu!
17
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot
3
Pagatavošana.
Forelei izņem iekšas, nomazgā, uzbārsta sāli un piparus, iepilda sviesta un pētersīļu maisījumu. Cep uz pannas uzkarsētās taukvielās aptuveni piecas minūtes no abām pusēm.
Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.