
Foto – Anda Krauze
Cepta forele ar dārzeņiem 0
Sastāvdaļas
• Svaiga forele
• Sviests
• Pētersīļi
• Eļļa
• Malti melnie pipari
• Sāls
Reklāma
Reklāma
Kā neizskatīties pēc lauķa ceļojuma laikā: 7 pazīmes, kas tevi nodod
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai
1
No 1. oktobra pieaugs pensijas: vairāk saņems tie, kuri nostrādājuši visilgāk
1
Pagatavošana.
Forelei izņem iekšas, nomazgā, uzbārsta sāli un piparus, iepilda sviesta un pētersīļu maisījumu. Cep uz pannas uzkarsētās taukvielās aptuveni piecas minūtes no abām pusēm.
Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.