Foto-Shutterstock

Cepta gaļa ar mandarīniem 1

Smarža un garša šai gaļai ir fantastiska, tieši piemērota gada nogales svētkiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
Kokteilis
Kamēr Auns jau rīkojas, Vēzis vēl tikai domā… Nosaukti zodiaka zīmju pāri, kuri nekad nespēs sastrādāties
Lasīt citas ziņas

Rozmarīns ēdienam piešķir neatkārtojamu skuju aromātu, gaļa iznāk sulīga, maiga, mīksta. Klāt derēs kartupeļi vai rīsi.

Sastāvdaļas – 700 g liesas gaļas (cūkgaļa vai vistas fileja), 500 g mandarīnu, 3 – 5 rozmarīna zariņi (vai 3 tējkarotes kaltēta rozmarīna), 3 krustnagliņas, augu eļļa, sāls, pipari.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Mandarīnus nomizo un sagriež riņķīšos.

Augu eļļā apcep gaļu (apmēram 10 – 15 minūtes, zem vāka). Ja nepieciešams, var mazliet pieliet ūdeni.

Pannā gaļai pievieno mandarīnus, rūpīgi samaisa un 10 – 15 minūtes visu cep (zem vāka).

Pievieno rozmarīna zariņus, krustnagliņas, sāli un piparus un visu cep 10 minūtes (zem vāka).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.