Foto – Bonappetit.lv

Cepta ola tomāta mundierī 0

Pagatavošana

Tomātiem nogriež virspusīti apmēram 1 cm biezumā. Ar tējkaroti izņem sēklas un sadalošās sieniņas.

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Paldies jums visiem par atbalstu, bet…” Nogalināto suņu saimnieks nāk klajā ar paziņojumu
Viedoklis
Armands Puče komentē izskanējušos pārmetumus: “Es neesmu Ozoliņa vergs”
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 210°C. Liek tomātus uz plāts, kas ieeļļota vai pārsegta ar cepamo papīru. Katrā tomātā iepilda 1 tējkaroti pesto un iešķiļ olu.

Olas sasāla un sapiparo, mazliet pārslaka ar olīveļļu. Liek cepties uz 10-15 minūtēm – tas atkarīgs, cik sarecējušas olas brokastotājiem garšo.

Klāt pasniedz svaigi ceptu maizi.

Recepte un foto Dace no Ogres

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.