Foto – Bonappetit.lv

Cepta ola tomāta mundierī 0

Pagatavošana

Tomātiem nogriež virspusīti apmēram 1 cm biezumā. Ar tējkaroti izņem sēklas un sadalošās sieniņas.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 210°C. Liek tomātus uz plāts, kas ieeļļota vai pārsegta ar cepamo papīru. Katrā tomātā iepilda 1 tējkaroti pesto un iešķiļ olu.

Olas sasāla un sapiparo, mazliet pārslaka ar olīveļļu. Liek cepties uz 10-15 minūtēm – tas atkarīgs, cik sarecējušas olas brokastotājiem garšo.

Klāt pasniedz svaigi ceptu maizi.

Recepte un foto Dace no Ogres

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.