Publicitātes foto

Cepta siera kūka. Līvānu saimnieces recepte 0

Gatavojusi Daiga Hohlova no Līvāniem

Sastāvdaļas pamatnei

• 200 g sviesta
• 1,5 glāzes cukura
• 1,5 glāzes miltu

Reklāma
Reklāma

Siera masai

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

• 400 g Smiltenes pienotavas krēmsiera
• 2 olas
• 1,5 glāzes cukura
• 5 ēdamkarotes skābā krējuma
• 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
• 1 tējkarote vaniļas cukura

Pagatavošana

Vispirms gatavo pamatni. Visas sastāvdaļas mīca vienā masā tik ilgi, kamēr mīkla nelīp pie rokām. Kūkas veidni ieziež ar sviestu un izklāj mīklu. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 °C 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kamēr pamatne cepas, gatavo siera masu. Visas sastāvdaļas puto ar mikseri, līdz masa kļuvusi viendabīga. Tad siera masu klāj uz izceptās pamatnes un turpina cept vēl 45 minūtes.

Kad kūka gatava, atdzesē un dekorē. Pasniedz ar svaigām ogām vai ogu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.