Foto-Dainis Bušmanis

Cepta siļķe papīrā – gardas vakariņas 0

Sastāvdaļas 
– četras mazsālītas siļķes, divi sīpoli, astoņas ēdamkarotes skābā krējuma, astoņas ķiploka daiviņas, svaigs timiāns, melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Siļķēm izņem lielo asaku un pilda ar sakapātiem sīpoliem un ķiplokiem. Katrā siļķē ieliek divas ēdamkarotes skābā krējuma, pārkaisa ar kapātu timiānu un melnajiem pipariem. Cepampapīru iesmērē ar eļļu un rūpīgi tajā ietin siļķi. Cep 180 grādos apmēram 25 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem vai lapu salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.