Ceptas karstmaizītes fiksām brokastīm 0

Sastāvdaļas – 10 baltmaizes šķēlītes, 3–4 cīsiņi, 100 g siera, tomāts, 2 ķiploka daiviņas, ēdamkarote majonēzes, 3 ēdamkarotes kečupa, zaļumi pēc garšas, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Cīsiņus sagriež mazos gabaliņos un liek padziļā bļodā.

Tomātu sagriež mazos gabaliņos, zaļumus smalki sagriež un visu pievieno cīsiņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ķiplokus izspiež caur ķiplokspiedi. Pievieno majonēzi un kečupu un visu kārtīgi samaisa.

Cepamajā pannā kārto maizes šķēlītes citu blakus citai, katrai virsū uzliek kārtiņu ar sagatavoto masu, to izlīdzinot. Var uzkaisīt melnos maltos piparus.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves un pārkaisa visām šķēlītēm.

Maizītes šauj iekšā karstā cepeškrāsnī uz apmēram 15 minūtēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.