Ceptas karstmaizītes fiksām brokastīm 0

Sastāvdaļas – 10 baltmaizes šķēlītes, 3–4 cīsiņi, 100 g siera, tomāts, 2 ķiploka daiviņas, ēdamkarote majonēzes, 3 ēdamkarotes kečupa, zaļumi pēc garšas, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies 122
Veselam
Tie palīdzēs mazināt cukura līmeņa svārstības! 8 pārtikas produkti, kurus ir vērts iekļaut savā ikdienas ēdienkartē
Lasīt citas ziņas

Cīsiņus sagriež mazos gabaliņos un liek padziļā bļodā.

Tomātu sagriež mazos gabaliņos, zaļumus smalki sagriež un visu pievieno cīsiņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ķiplokus izspiež caur ķiplokspiedi. Pievieno majonēzi un kečupu un visu kārtīgi samaisa.

Cepamajā pannā kārto maizes šķēlītes citu blakus citai, katrai virsū uzliek kārtiņu ar sagatavoto masu, to izlīdzinot. Var uzkaisīt melnos maltos piparus.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves un pārkaisa visām šķēlītēm.

Maizītes šauj iekšā karstā cepeškrāsnī uz apmēram 15 minūtēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.