Foto-say7.info

Ceptas zivju ligzdiņas baltmaizē 0

Sastāvdaļas – 500 g zivs filejas pēc vēlmēm (mintajs, asaris, lasis, menca utt.), 400 g baltmaizes (vēlams pēc iespējas šaurāku), 1 liels sīpols, 500 ml piena, 150 g siera, majonēze, zaļumi pēc garšas, sāls un pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Smalki sasmalcina sīpolu, zivi, zaļumus, sieru sarīvē uz smalkās rīves.

Bļodā sajauc zaļumus, zivi un sīpolu, samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Baltmaizi sagriež ripiņās apmēram 2 cm biezumā. Maizīti iemērc pienā, lai iesūcas, pēc tam pienu nedaudz nospiež no maizītes nost.

Cepamo trauku iesmērē ar eļļu un liek maizes ripiņas citu blakus citai. Maizei vidiņu iespiež, it kā iemīca, lai veidojas bedrīte.

Šajā bedrītē liek zivs masas pildījumu un pārsmērē ar majonēzi.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 40 – 45 minūtes.

Pēc tam maizītes pārkaisa ar rīvēto sieru (var daļu nepārkaisīt, lai izbaudītu dažādas garšas) un cep vēl 5 – 7 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.