Foto no “Lighthouse” arhīva

Cepti āboli ar biezpiena krēmu 0

Sastāvdaļas (vienai porcijai) – 140 g ābolu, 35 g marmelādes, 40 g cukura, kanēlis, 100 g biezpiena, 30 g saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Nomazgā ābolus un izdobj serdi. Iedobumu piepilda ar marmelādi, cukuru un kanēli. Pildītos ābolus liek cepeškrāsnī, cepešpannā ielej nedaudz ūdens un cep 15 – 30 min. Pēc tam ābolus pārkaisa ar pūdercukuru. Īpaši gardi, ja ceptos ābolus pasniedz kopā ar blenderī saputotu biezpiena, saldā krējuma un cukura masu. Šo saldo var pasniegt gan siltu, gan aukstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.