© travelbook – Fotolia.com

Cepti āboli ar pikantu siera pildījumu. Saimniecības “Daniņi” recepte 1

4 vidēji lieli skābi āboli, citronu sula, 200 g siera, 3 olas, 3 ēdamkarotes saldā krējuma, 3 ēdamkarotes piena, sāls, baltie pipari, sarīvēts muskatrieksts, 1 ēdamkarote cukura, 2 ēdamkarotes baltvīna, 1 ēdamkarote sviesta.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Ābolam nogriež cepurīti pie kātiņa, izņem serdi un nedaudz mīkstuma. Ābola iekšpusi apslaka ar citrona sulu. Augļa mīkstumu sagriež mazos kubiņos, apslaka ar citrona sulu, lai tie nekļūtu brūni. Ābola kubiņus samaisa ar mazos kubiņos sagriezto sieru un iepilda ābolā.

Olas sakuļ ar putukrējumu un pienu, pieber sāli, piparus un muskatriekstu. Šo masu pilda ābolos. Pēc tam uzliek cepurītes, apziež ar cukurūdeni, ābolus ieliek ar sviestu ieziestā karstumizturīgā formā un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes 180 °C temperatūrā. Ēd karstus desertā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.