Cepti āboli ar riekstiem 0

Sastāvdaļas – 4 lieli āboli, pusglāze sasmalcinātu jebkuru riekstu (valrieksti, mandeles, lazdu rieksti), 2 tējkarotes kanēļa, muskatrieksts, krustnagliņas, ingvers, ēdamkarote brūnā cukura, medus, ābolu sidrs vai sula, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
“Man riebjas veids, kā to pasākumu ir sačakarējuši” – karstā reportāža no soctīkliem par Doma laukumā notiekošo 44
Lasīt citas ziņas

Ābolus pārgriež uz pusēm un liek cepamajā traukā.

Uz āboliem uzlej medu.

Riekstus sadrupina un samaisa ar brūno cukuru, garšvielām. Šo maisījumu uzbirdina uz āboliem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz katras ābola pusītes uzliek sviesta piciņu.

Cep 190 grādu karstumā, kamēr āboli kļūst brūni un izcepas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.