Cepti āboli ar riekstiem 0

Sastāvdaļas – 4 lieli āboli, pusglāze sasmalcinātu jebkuru riekstu (valrieksti, mandeles, lazdu rieksti), 2 tējkarotes kanēļa, muskatrieksts, krustnagliņas, ingvers, ēdamkarote brūnā cukura, medus, ābolu sidrs vai sula, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Satelītattēlos paveras nelāga aina: Krievija koncentrē karaspēku vien 56 kilometrus no NATO robežas
Veselam
11 drošas pazīmes, ka ar jūsu veselību viss ir kārtībā
Kokteilis
“Izjutu pat fiziskas sāpes…” Rēzija Kalniņa uz savas ādas piedzīvojusi kaut ko pārdabisku
Lasīt citas ziņas

Ābolus pārgriež uz pusēm un liek cepamajā traukā.

Uz āboliem uzlej medu.

Riekstus sadrupina un samaisa ar brūno cukuru, garšvielām. Šo maisījumu uzbirdina uz āboliem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz katras ābola pusītes uzliek sviesta piciņu.

Cep 190 grādu karstumā, kamēr āboli kļūst brūni un izcepas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.