Foto-vkusnodoma.net

Cepti baklažāni ar sieru un biezpienu 0

Sastāvdaļas – 4 baklažāni, 250 g biezpiena, 200 g cieta siera, ola, 2 ķiploka daiviņas, zaļumi, ēdamkarote sāls, piparu maisījums pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Lasīt citas ziņas

Baklažānus nomazgā un gareniski pārgriež uz pusēm. Kātiņu nedrīkst nogriezt. Baklažānu pusītes liek verdošā sālītā ūdenī un vāra 15–20 minūtes. Pēc tam ieliek caurdurī, lai notek šķidrums, un ļauj atdzist.

Gatavo pildījumu. Sarīvē sieru, samaisa kopā ar biezpienu, sasmalcinātiem zaļumiem, ķiploku, olu. Novārītajiem baklažāniem izņem vidiņu un pievieno pildījumam. Pievieno sāli un piparus pēc garšas, visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepešpannu izklāj ar foliju. Baklažānu pusītēs pilda sagatavoto masu. Kārto uz cepešpannas un cep 180 grādu karstumā 30 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.