Foto: vm2002/Shutterstock

Gardēžu sapnis: cepti banāni mundierī 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Jūsu īkšķu novietojums, sakrustojot pirkstus, atklāj daudz par jūsu personību 12
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
“Pasažieriem bez sejas maskas var tikt atteikta iekāpšana transportlīdzeklī!” Paziņojums autobusa salonā samulsina braucēju 55
Lasīt citas ziņas

Kā jau noskaidrojies, daudziem Latvijas iedzīvotājiem viens no iecienītākajiem produktiem ir izrādījies banāns. Tad nu raudzīsim, ko garšīgu var pagatavot no banāniem!

Sastāvdaļas

• 6 banāni
• 100 g cukura
• 50 g miltu
• 1–2 ēdamkarotes pūdercukura
• 250 ml ruma
• eļļa vārīšanai

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Banānus nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm. Rumu sajauc ar ēdamkaroti cukura, iemērc banānus un atstāj uz 30 minūtēm, laiku pa laikam apgrozot.

Miltus sajauc ar atlikušo cukuru un banānus apviļā šajā maisījumā. Tad tos cep siltā eļļā, izņem, nosusina uz virtuves papīra dvieļa, apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.