Foto: vm2002/Shutterstock

Gardēžu sapnis: cepti banāni mundierī 3

Kā jau noskaidrojies, daudziem Latvijas iedzīvotājiem viens no iecienītākajiem produktiem ir izrādījies banāns. Tad nu raudzīsim, ko garšīgu var pagatavot no banāniem!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kokteilis
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
“Kad meita šo stāstīja, pat neticēju!” Degvielas uzpildes stacijā parādījusies noderīga iekārta 4
“Ir kaut kas, ar ko…” Ukraina plāno sarīkot iespaidīgu “šovu” Maskavā
Lasīt citas ziņas

• 6 banāni
• 100 g cukura
• 50 g miltu
• 1–2 ēdamkarotes pūdercukura
• 250 ml ruma
• eļļa vārīšanai

Pagatavošana.

Banānus nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm. Rumu sajauc ar ēdamkaroti cukura, iemērc banānus un atstāj uz 30 minūtēm, laiku pa laikam apgrozot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Miltus sajauc ar atlikušo cukuru un banānus apviļā šajā maisījumā. Tad tos cep siltā eļļā, izņem, nosusina uz virtuves papīra dvieļa, apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.