Foto: vm2002/Shutterstock

Gardēžu sapnis: cepti banāni mundierī 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Kā jau noskaidrojies, daudziem Latvijas iedzīvotājiem viens no iecienītākajiem produktiem ir izrādījies banāns. Tad nu raudzīsim, ko garšīgu var pagatavot no banāniem!

Sastāvdaļas

• 6 banāni
• 100 g cukura
• 50 g miltu
• 1–2 ēdamkarotes pūdercukura
• 250 ml ruma
• eļļa vārīšanai

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Banānus nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm. Rumu sajauc ar ēdamkaroti cukura, iemērc banānus un atstāj uz 30 minūtēm, laiku pa laikam apgrozot.

Miltus sajauc ar atlikušo cukuru un banānus apviļā šajā maisījumā. Tad tos cep siltā eļļā, izņem, nosusina uz virtuves papīra dvieļa, apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.