Foto – bonappetit.lv

Cepti kartupeļi ar tomātu-jogurta mērci 1

Pagatavošana

Kartupeļus nomazgā, nosusina un cep cepeškrāsnī 180 grādos.

Reklāma
Reklāma
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
“Es biju piesprādzējusies, bet citas meitenes krita uz priekšu.” Ceļā uz basketbola treniņnometni, avarējis autobuss, kurā atradās vairāk nekā 40 bērni 19
Kokteilis
Šīm 5 zodiaka zīmēm ir lemts iemīlēties ārzemniekā! Vai esi starp tām?
Lasīt citas ziņas

Pagatavo mērci. Tomātus un gurķus sagriež uz pusēm un ar karoti izgrebj sēklas. Mīkstumu sagriež mazos kubiņos. Čilli piparu sagriež uz pusēm, izņem sēklas un pārējo smalki sakapā. Sīpolu, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapā. Visus dārzeņus sajauc bļodā, pievieno jogurtu, pēc garšas sāli un samaisa.

Kartupeļus izņem no cepeškrāsnis, pārliek uz šķīvja. Iegriež uz pusēm, bet ne līdz galam, lai kartupelis turas kopā. Kartupeli piepilda ar mērci un uzreiz pasniedz.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.