Foto: Tomo Jesenicnik/Shutterstock

Cepti ķirbji panējumā 0

Sastāvdaļas
• 400 g ķirbja
• 2 olas
• rīvmaize
• garšvielas
• milti
• eļļa

Kokteilis
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Lietotas automašīnas, kuras nevajadzētu iegādāties: eksperts norāda uz trim neuzticamiem modeļiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi notīra, sagriež šķēlēs, uzbārsta garšvielas, apviļā miltos, tad sakultā olā, visbeidzot rīvmaizē, liek pannā sakarsētā eļļā un apcep no abām pusēm gaiši brūnas.

Pasniedz ar kausētu sviestu vai pārkaisa ar cukuru un kanēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepšanai ir piemēroti riekstu, muskata un pudeļu grupai piederīgie ķirbji. Ja vēlas ķirbim piešķirt citādu garšu, izmanto zivīm, maltajai gaļai vai vistai paredzētos garšvielu maisījumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.