Cepts bumbieris ar saldo biezpienu 0

Sastāvdaļas: 4 ēdamkarotes biezpiena, 1 bumbieris, 1 ola, citrona vai apelsīna miziņa, 1 ēdamkarote vaniļas cukura, augļi – pēc izvēles.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk
Veselam
Vēders kā bumba? 5 ikdienas ieradumi, kas palīdzēs mazināt vēdera uzpūšanos un tikt galā ar tā radīto diskomfortu
“Mēs nevaram nereaģēt!” Divas Krievijas militārās lidmašīnas pārkāpušas Lietuvas gaisa telpu
Lasīt citas ziņas

Uz pusēm pārgrieztam bumbierim izgrebj vidiņu. Biezpiena masai pievieno sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu, vaniļas cukuru, labi samaisa. Šo masu pilda bumbierī, cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Dekorē ar augļiem.

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.