Cepts Kamambēras siers ar zaļo tomātu čatniju
 0

Sastāvdaļas: 1 ritulītis (līdz 200 g) Kamambēras siera, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 1 ēdamkarote apelsīnu marmelādes, 2 ēdamkarotes zaļo tomātu čatnija.

 

Kā pagatavot?

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Kamambēras sieru sagriež 0,5 cm šķēlēs, panē olā un rīvmaizē (divas reizes), cep karstā eļļā no visām pusēm, nosusina uz papīra salvetes, noformē ar apelsīnu marmelādi un zaļo tomātu čatniju.

 

Iesaka pavārs Nikolajs Borodkins.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.