Cepts Kamambēras siers ar zaļo tomātu čatniju
 0

Sastāvdaļas: 1 ritulītis (līdz 200 g) Kamambēras siera, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 1 ēdamkarote apelsīnu marmelādes, 2 ēdamkarotes zaļo tomātu čatnija.

Reklāma
Reklāma

 

Kā pagatavot?

Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
“Zeme tad trīcēs zem šo karu izvērsēju kājām!” Gaišreģis paredz Ukrainas kara uzvaras gadu
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Lasīt citas ziņas

Kamambēras sieru sagriež 0,5 cm šķēlēs, panē olā un rīvmaizē (divas reizes), cep karstā eļļā no visām pusēm, nosusina uz papīra salvetes, noformē ar apelsīnu marmelādi un zaļo tomātu čatniju.

 

Iesaka pavārs Nikolajs Borodkins.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.