Foto – Shutterstock

Cepts ķirbis ar rīsiem un šampinjoniem 0

Sastāvdaļas (4 porcijas)

• riekstu ķirbis (Butternut)
• 100 g vārītu rīsu
• 100 g šampinjonu
• 100 g fetas siera
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 6 mazi tomāti
• sīpols
• 50 ml saldā krējuma
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
Kokteilis
“Tautumeitas” pārsteidzoši labā vietā: pagājušā gada uzvarētājs Nemo sarindo savu Eirovīzijas dziesmu topu 22
Trampa slepkavības mēģinājums? Slepenais dienests nopratina bijušo FIB vadītāju par gliemežvāku šifru “8647”
Lasīt citas ziņas

Ķirbi gareniski pārgriež, izdobj sēklas un mazliet mīkstuma (resnākajā galā). Mīkstumu sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu smalki sakapā, šampinjonus sagriež ripiņās. Pannā izkausētā sviestā apcep sīpolus un šampinjonus. Tad pievieno vārītus rīsus, ķirbja mīkstumu, saldo krējumu, maltus melnos piparus, sāli un cep vēl 3–4 minūtes. Pildījumu liek ķirbja laiviņās un cep līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.