Foto-say7.info

Cepts lasis ar spinātu mērcīti 1

Šī ir ļoti garšīga zivtiņa ar maigu mērci.

Reklāma
Reklāma
Kremlī aug panika: augsta līmeņa amatpersona atzīst, ka valsts ir tuvu pilsoņu karam
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
Rozenvalds: “Kariņš bezsamaņā lido no vienas vietas uz otru, nemaz nezinot, kāda veidā viņš tur ir nokļuvis un cik tas maksā?”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 – 700 g laša (vai foreles), 300 ml saldā krējuma (15-20%), liels sīpols, 100 g spinātu, 3 ķiploka daiviņas, laims vai citrons, sāls, pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

Zivi sagriež 1- 1,5 cm biezās šķēlēs, liek cepamajā traukā. Pārkaisa sāli un piparus. Pāršļaksta ar citrona vai laima sulu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep zivi 180 grādu karstumā cepeškrāsnī 25 – 30 minūtes.

Gatavo mērcīti. Ķiploku smalki sagriež. Sīpolu smalki sagriež. Spinātus sagriež.

Pannā augu eļļā viegli apcep sīpolus un ķiplokus. Pielej saldo krējumu, samaisa. Vāra turpat pannā līdz vieglai sabiezēšanai.

Pievieno spinātus, samaisa. Pievieno sāli, piparus. Noņem no uguns.

Zivi liek uz šķīvjiem, pārlej ar mērcīti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.