Foto – Aija Geida

Cepts siers ar aroniju mērci 0

Sastāvdaļas
• 250 g baltā biezpiena siera
• 2 saujas aroniju ogu
• 75 g cukura
• Sula no viena liela apelsīna
• Ēdamkarote apelsīna miziņas
• Ēdamkarote malta svaiga ingvera
• Ēdamkarote kukurūzas cietes
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Kremlis plēšas uz Baltiju: jaunieši tiek savervēti par 15 eiro, lai izpildītu Krievijas specdienestu uzdevumus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Aronijas nedaudz sablendē kopā ar apelsīna sulu un miziņu, cukuru. Pieber kukurūzas cieti, vēlreiz sablendē un liek katliņā, pievienojot ingvera sakni, sāli. Uzkarsē, līdz masa sāk nedaudz biezēt.
Sieru sagriež šķēlītēs un apcep eļļā uz pannas, līdz tas zeltaini brūns. Pasniedz siltu, pārlietu ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.