Foto-Valdis Semjonovs

Ceriņu dzēriens ar mellenēm 0

Sastāvdaļas
• 500 g ceriņziedu
• 5 l ūdens
• 800–1000 g cukura
• 600 g saldētu melleņu

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ūdenim pieber cukuru un izvāra sīrupu. Tad pievieno vēsā ūdenī noskalotus ceriņziedus un vāra uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes. Liek klāt saldētas mellenes, kas dzērienam piešķir pilnīgāku garšu un pievilcīgāku krāsu, un pavāra vēl piecas minūtes. Dzērienu nokāš, atdzesē, pievieno laima šķēlītes un ledu, un dzēriens gatavs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.