Foto-Valdis Semjonovs

Ceriņu dzēriens ar mellenēm 0

Sastāvdaļas
• 500 g ceriņziedu
• 5 l ūdens
• 800–1000 g cukura
• 600 g saldētu melleņu

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ūdenim pieber cukuru un izvāra sīrupu. Tad pievieno vēsā ūdenī noskalotus ceriņziedus un vāra uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes. Liek klāt saldētas mellenes, kas dzērienam piešķir pilnīgāku garšu un pievilcīgāku krāsu, un pavāra vēl piecas minūtes. Dzērienu nokāš, atdzesē, pievieno laima šķēlītes un ledu, un dzēriens gatavs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.