Cēzara salāti ar grilētu vistu un parmezānu 0

Tiešām garšīgi salāti, kas iedvesmojušies no klasiskajiem Cēzara salātiem. Salāti papildināti ar grilētu vistu, parmezānu un brīnišķīgu mērci.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Lasīt citas ziņas

Mērce
1,5 tējk. garšvielas ar ķiplokiem un garšaugiem
2 olas dzeltenumi
1,5 ēd.k. dižonas sinepju
1,5 ēd.k. baltvīna etiķa
1 dl olīveļļas
0,5 dl cepamās eļļas
2 gab. anšovi
1,5 dl rīvēta parmezāna

Vistas salāti
1 pac. Marinade for Chicken
500 g vistas filejas
1 iep. romiešu salātu
puse gurķa
250 g kokteiļtomātu
parmezāns servēšanai

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Ielieciet vistas fileju plastmasas maisiņā. Ielejiet marinādi un marinējiet vismaz vienu stundu.
2. Gatavojiet bārbekjū vistas fileju uz vidējas uguns. Aptuveni 3 minūtes no katras puses.
3. Samaisiet olu dzeltenumus, Dižonas sinepes un baltvīna etiķi mērcē. Izmantojiet virtuves kombainu vai rokas blenderi. Uzmanīgi samaisiet olīveļļu un cepamo eļļu. Pievienojiet anšovus, bārbekjū garšvielas un parmezāna sieru.
4. Sagrieziet uz pusēm kokteiļtomātus un sagrieziet stienīšos gurķi. Samaisiet salātus, gurķi un tomātus ar mērci un pa virsu uzrīvējiet parmezānu.
5. Pasniedziet salātus ar grilētu vistu.

Recepti piedāvā “Santa Maria”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.