Cēzara salāti ar vistas fileju 0

Sastāvdaļas – salātu lapas, vistas fileja, baltmaize vai ciabata, Parmezāna siers, paipalu olas, ķiršu tomātiņi.

Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Draudi ir tuvu: Rietumu izlūkdienesti brīdina, kad pasaulē sāksies vēl viens karš
Lasīt citas ziņas

Mērcei – anšovi, saldais krējums, garšvielas.

Pagatavošana.
Salātu lapas saplūkā. Anšovus sablenderē kopā ar saldo krējumu un garšvielām. Pikantas garšas cienītāji var pievienot arī trifeļu garšvielu. Mērci uz pusstundu ievieto ledusskapī. Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar garšvielām, apgrilē vai cep uz pannas. Salātu lapas sajauc ar anšovu mērci, kārto uz šķīvja. Pāri liek vistas filejas šķēlītes, vārītu paipalu olu un ķiršu tomātu pusītes, pārkaisa ar baltmaizes vai ciabatas grauzdiņiem un rīvētu Parmezāna sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.