Foto – Shutterstock

Cidoniju marmelāde – veselīgs našķis bērniem 0

Sastāvdaļas

• 1 kg cidoniju masas
• 1 kg cukura
• 200 ml ūdens

Pagatavošana.

Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Slavena Krievijas propagandiste pārsteidz TV šovā, publiski atklājot, cik briesmīgi apstākļi Krievijas slimnīcās
RAKSTA REDAKTORS
Bagātais latvietis maksā dubultā? Pircēja dusmīga, ka Igaunijas “Lidl” prece divreiz lētāka
Lasīt citas ziņas

Cidonijas pārgriež uz pusēm, izņem serdi un sagriež gabaliņos. Uzlej ūdeni un vāra, līdz gabaliņi kļūst mīksti. Izberž caur sietu un nosver masu. Pieber cukuru attiecībās 1 : 1 un vāra, līdz masa sabiezē. Tad to pārlej pannā ar biezām malām un vāra, kamēr marmelāde atlec no trauka malām. Biezo masu lej uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru, un ļauj apkalst. Apkaisa ar pūdercukuru un apgriež uz otru pusi, lai atkal apkalst. Pēc tam vēlreiz rūpīgi apkaisa ar pūdercukuru. Glabā hermētiskos traukos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.