
Foto: Anda Krauze
Cidoniju morss 0
Sastāvdaļas
• 2 l ūdens
• 500 g cidoniju
• 2 krustnagliņas
• 1 strēmelīte citrona mizas
• šķipsniņa vaniļas cukura
• svaiga piparmētra
• ledus
Reklāma
Reklāma
Vēl viens trieciens Īlonam Maskam: Tramps piešķir 10 miljardus viņa sliktākajam murgam
3 dejas = 600 eiro? Vecāki soctīklos diskutē par neprātīgām izmaksām Skolēnu Dziesmu un deju svētkos
151
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam
47
Pagatavošana.
Cidoniju sagriež, neizņemot sēklas. Liek katlā, pievieno cukuru, pārlej ūdeni un vāra 2 stundas. Noņem no uguns un ļauj pāris stundu ievilkties. Atdzesē. Pasniedz ar ledu un svaigām piparmētras lapiņām.