Foto: Anda Krauze
Cidoniju morss 0
Sastāvdaļas
• 2 l ūdens
• 500 g cidoniju
• 2 krustnagliņas
• 1 strēmelīte citrona mizas
• šķipsniņa vaniļas cukura
• svaiga piparmētra
• ledus
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes
3
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
“Vaimanāšana, ka visi grimst nabadzībā, ir nepatiesa, latviešiem naudas paliek arvien vairāk,” Bergs par “sūro” dzīvi Latvijā
177
Pagatavošana.
Cidoniju sagriež, neizņemot sēklas. Liek katlā, pievieno cukuru, pārlej ūdeni un vāra 2 stundas. Noņem no uguns un ļauj pāris stundu ievilkties. Atdzesē. Pasniedz ar ledu un svaigām piparmētras lapiņām.


