Foto: Anda Krauze
Cidoniju morss 0
Sastāvdaļas
• 2 l ūdens
• 500 g cidoniju
• 2 krustnagliņas
• 1 strēmelīte citrona mizas
• šķipsniņa vaniļas cukura
• svaiga piparmētra
• ledus
Reklāma
Reklāma
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma?
50
“Sirds miljons gabaliņos saplīsusi,” Aija Andrejeva dalās ar bēdīgu ziņu
18
Viņam atlikušas vien pāris dienas…Uz Zelenski tiek izdarīts spiediens
Pagatavošana.
Cidoniju sagriež, neizņemot sēklas. Liek katlā, pievieno cukuru, pārlej ūdeni un vāra 2 stundas. Noņem no uguns un ļauj pāris stundu ievilkties. Atdzesē. Pasniedz ar ledu un svaigām piparmētras lapiņām.



