
Foto: Anda Krauze
Cidoniju morss 0
Sastāvdaļas
• 2 l ūdens
• 500 g cidoniju
• 2 krustnagliņas
• 1 strēmelīte citrona mizas
• šķipsniņa vaniļas cukura
• svaiga piparmētra
• ledus
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Pagatavošana.
Cidoniju sagriež, neizņemot sēklas. Liek katlā, pievieno cukuru, pārlej ūdeni un vāra 2 stundas. Noņem no uguns un ļauj pāris stundu ievilkties. Atdzesē. Pasniedz ar ledu un svaigām piparmētras lapiņām.