Cīsiņi ar sieru – fiksās vakariņas 0

Šis ir ēdiens steidzīgajām saimniecēm, kurām nav laika stāvēt pie plīts. Kā piedevas lieliski derēs kartupeļu biezputra.

Reklāma
Reklāma
Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis? 43
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 7 cīsiņi, 50 g cieta siera, malti sarkanie pipari, zaļumi pēc garšas.

Pagatavošana.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves.

Cīsiņus visā garumā iegriež, griezumā ar kaudzīti sapilda sieru. Cīsiņus liek cepamajā traukā. Pārkaisa ar sarkanajiem pipariem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep, kamēr siers ir izkusis (aptuveni 20 minūtes).

Gatavos cīsiņus pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.