Foto-Fotolia

Cīsiņi mīklā 0

Sastāvdaļas – 500 g kārtainās rauga mīklas, 500 g cīsiņu, 50 g cieta siera, ola smērēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Mīklu atlaidina, viegli izrullē 4 – 5 mm biezumā. Sagriež garās strēmelēs 2 cm platumā.

Daļai cīsiņu gareniski iegriež un pa vidu nedaudz liek sarīvētu sieru. Daļu cīsiņu neiegriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katru cīsiņu ietin mīklas strēmelē, lai tiktu notīts viss cīsiņš, bet gali ir neaiztīti.

Cīsiņus kārto uz cepešpannas, kurā ielikts cepamais papīrs. Ļauj pastāvēt 15 – 20 minūtes.

Sakuļ olu un ar to pārsmērē mīklu no augšas un no sāniem.

Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

Cīsiņi mīklā ir gardi gan silti, gan arī auksti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.